Kahve falında yatağın yüksekte olduğunu görmek

Kahve falında yatağın yüksekte olduğunu görmek yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, bütçesinin küçüleceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, bir akrabadan hata görüleceğine yorulur.

Kahve falında yatağın yüksekte olduğunu gördüyseniz:

  • Bir iş birliği ya da ortaklık olumlu değişikliklere uğrayabilir.

Kahve falında yüksek yatakta yatmak çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksekte yatak görmek yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek yatak görmek dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, borçlarının çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında yatağın yüksekte olduğunu görmek rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek köprü görmek hata ve günah işlemekten uzak duracağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının yüksekten düştüğünü görmek hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, huzurlu bir yaşama sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek bir balkona çıkmak hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek ata binmek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top