AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatak temizlemek

Kahve falında yatak temizlemek

Kahve falında yatak temizlemek sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, her zaman kötülük için çalışacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine delalet eder.

Kahve falında yatak temizlemek gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun sakinliklerini korumalarında fayda var.

Kahve falında yatağın altını temizlemek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında yatak temizlemek zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında yatak odasını temizlemek ancak fal sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yatak odası temizlemek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, ardından bu kişiye açılacağına tabir olunur.

Kahve falında yatak düzeltmek eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında kendini yatakta görmek itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına işaret eder.

Kahve falında yatakta uyanmak rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çiçekli yatak görmek sıkıntıların bir anda biteceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir