AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini yatakta görmek

Kahve falında kendini yatakta görmek

Kahve falında kendini yatakta görmek kısmetin ve şansın açılacağına, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini yatakta gördüyseniz:

  • Yaptıklarınız hakkında yorum yapılmasını veya diğerlerinin bazı işlerinizi tamamlamasını beklemeniz sadece zaman kaybı olabilir.

Kahve falında ölmüş birinin yatağında yatmak gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dar yatak görmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında yatak pislemek tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında tahtadan yatak görmek kendisini Allah yoluna adayacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına tabir olunur.

Kahve falında yatağında başkasının uyuduğunu görmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, planlarının gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güzel bir yatak görmek gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine rivayet eder.

Kahve falında kocasını yatakta görmek mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bozuk yatak görmek kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir