AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatak odasını temizlemek

Kahve falında yatak odasını temizlemek

Kahve falında yatak odasını temizlemek yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, kısmetinin açık olacağına tabir olunur.

Kahve falında yatak odasını temizlemek gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden gelen kişiler ya da farklı kültürler ilginizi çekebilir.

Kahve falında yatak odası temizlemek gelirinin giderinden fazla olacağına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında yatak odasını temizlemek endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında yatak odası takımı görmek tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yatak odasını değiştirmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yatak odasinda yilan görmek maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine yorulur.

Kahve falında yatak odası aldığını görmek bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına delalet eder.

Kahve falında yatak odasında solucan görmek hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine inanılır.

Kahve falında dağınık yatak odası görmek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, iyi, hayırlı bir evlat olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir