AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatağın altını temizlemek

Kahve falında yatağın altını temizlemek

Kahve falında yatağın altını temizlemek zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, başarı kaydedeceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına tabir olunur.

Kahve falında yatağın altını temizlemek gördüyseniz:

  • Evinizi ya da iş hayatınızı ilgilendiren olumlu haberler söz konusu olabilir.

Kahve falında yatağın altını temizlemek daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında yatak odasını temizlemek bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yatak odası temizlemek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında yatak temizlemek hatalarından erken döneceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yatağın altında para bulmak ileri gideceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına işarettir.

Kahve falında yatağın altında su görmek yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına rivayet eder.

Kahve falında yatak altında para görmek yakaladığı bu şansın garanti olacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında yatak altına saklanmak kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir