AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatak pijaması almak

Kahve falında yatak pijaması almak

Kahve falında yatak pijaması almak çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, huzuru yakalayacağına yorulur.

Kahve falında yatak pijaması almak gördüyseniz:

  • Gerçekler ortaya çıkabilir veya çıkması için araştırmacı bir tutum sergileyebilirsiniz.

Kahve falında yatak pijaması almak kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, büyük borçlar alınacağına yorulur.

Kahve falında yatak pijaması görmek onun iyi olduğunu öğreneceğine, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil pijama satın almak kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lacivert pijama giymek yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine inanılır.

Kahve falında pazardan pijama almak kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini pijamalı görmek yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında pijama giydirmek maddi durumun düzeleceğine, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına delalettir.

Kahve falında ipek pijama giymek süzüleceğine, ağlayacağına, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir