AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatak pijaması görmek

Kahve falında yatak pijaması görmek

Kahve falında yatak pijaması görmek keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yatak pijaması gördüyseniz:

  • Diğerleri için neler yapabileceğinize odaklanmanız ilerlemenizi kolaylaştırabilir.

Kahve falında yatak pijaması görmek zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, insanların hayır dualarının alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yatak pijaması almak hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine inanılır.

Kahve falında pijama giydiğini görmek yapılan çalışmaların heba olacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pijama satmak sevinçten gözyaşı dökeceğine, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lacivert pijama giymek koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini pijamalı görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, bir daha kopmayacağına tabir olunur.

Kahve falında eski pijama görmek ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yırtık pijama görmek sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir