AnaSayfa / Genel / Kahve falında bağ sulamak

Kahve falında bağ sulamak

Kahve falında bağ sulamak kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, rahatının yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bağ sulamak gördüyseniz:

  • Size yabancı gelen her konuda kısa bir süre sonra bilgi edinebilirsiniz.

Kahve falında bağ bahçe sulamak maddi açıdan rahat edileceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine inanılır.

Kahve falında bağ sulamak üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında bağ bellemek rahatının da yerine geleceğine, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iple bağlanmak orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına alamet eder.

Kahve falında bağdan yaprak toplamak dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurumuş bağ görmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başı bağlı görmek sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, parasının her zaman bereketli olacağına alamet eder.

Kahve falında ineği bağlı görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir