AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatak örtüsü değiştirmek

Kahve falında yatak örtüsü değiştirmek

Kahve falında yatak örtüsü değiştirmek çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine delalettir.

Kahve falında yatak örtüsü değiştirmek gördüyseniz:

  • Kendinizi düşünüyorsanız, olayları büyütmemelisiniz.

Kahve falında yatak örtüsü değiştirmek sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil yatak örtüsü görmek işlerin sürekli artacağına, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz yatak örtüsü görmek zararın gittikçe daha da artacağına, tatsızlıkların aşılacağına delalet eder.

Kahve falında renkli yatak örtüsü görmek hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, gözyaşına ve kedere boğulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yatak örtüsü almak kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında krem rengi yatak örtüsü görmek büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında saten yatak örtüsü görmek yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında mor yatak örtüsü görmek çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir