AnaSayfa / Genel / Kahve falında bağ bozmak

Kahve falında bağ bozmak

Kahve falında bağ bozmak uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, hayıflanacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında bağ bozmak gördüyseniz:

  • Hızla belli yargılara varmak doğru olmayabilir.

Kahve falında bağ bozmak bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elleri bağlı görmek aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bağ yaprağı görmek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bağsız ayakkabı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına delalettir.

Kahve falında köpeği bağlı görmek birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bağ bahçe satın almak başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına delalettir.

Kahve falında eli kolu bağlanmak sorunlarını gidereceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bağda üzüm görmek maddi sorunlarının çözüleceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir