AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslanı bağlı görmek

Kahve falında aslanı bağlı görmek

Kahve falında aslanı bağlı görmek tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aslanı bağlı gördüyseniz:

  • Sosyal olarak kabul edilmenin sınırlandırılmasından hiç hoşlanmadığınızı göreceksiniz.

Kahve falında aslanı bağlı görmek meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, ticaretinin genişleyeceğine işarettir.

Kahve falında bağlı aslan görmek bazı sırların açığa çıkacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birisine bağirmak mal mülk edineceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iple bağlanmak kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında bağlı olmak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına delalettir.

Kahve falında bağsız ayakkabı görmek etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında bağcık bağlayamamak şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine delalettir.

Kahve falında ayağından bağlanmak kötü durumlara düşürüleceğine, sistemli şekilde başarıya koşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir