AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatağında örümcek görmek

Kahve falında yatağında örümcek görmek

Kahve falında yatağında örümcek görmek bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında yatağında örümcek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki herkesin sizin için en iyi şeyi istemediğini bilmelisiniz.

Kahve falında yatağında örümcek görmek büyük atılımlarda bulunacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına delalet eder.

Kahve falında yatakta siyah örümcek görmek kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında yatak odasında örümcek ağı görmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, kazancının da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında örümceğe basmak işlerin günden güne daha da artacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yavru örümcek görmek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına işaret eder.

Kahve falında örümcek ağını temizlediğini görmek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında örümceğin üstüne geldiğini görmek manevi bir rahatlama yaşanacağına, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına inanılır.

Kahve falında örümcekten kurtulmak eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir