AnaSayfa / Genel / Kahve falında örümcekten kurtulmak

Kahve falında örümcekten kurtulmak

Kahve falında örümcekten kurtulmak maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine delalettir.

Kahve falında örümcekten kurtulmak gördüyseniz:

  • En zarif uyarı ya da eleştiri bile, sönmeye yüz tutmuş bir ateşi orman yangınına çevirebilir.

Kahve falında örümcek ağından kurtulmak işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında örümcekten kurtulmak az çalışarak çok gezeceğine, yüzünde güller açacağına tabir olunur.

Kahve falında borçlardan kurtulmak bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Kahve falında trafik kazasından son anda kurtulmak onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında araba çarparken kurtulmak çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, iyi kısmetleri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deprem kurtulmak namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine inanılır.

Kahve falında asılmaktan kurtulmak kafasındaki her soruya cevap bulacağına, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çöken binadan kurtulmak eline geçen malları tutamayacağına, keyifli olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir