AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatağında kedi görmek

Kahve falında yatağında kedi görmek

Kahve falında yatağında kedi görmek borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, kazancının epey düşeceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, hatalarını düzelteceğine, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yatağında kedi gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin inatları bir keçiyle diyalog kurmayı tercih etmenize neden olabilir.

Kahve falında yatak altında kedi görmek bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yatakta kara kedi görmek şükrederek yaşayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yatağın içinde kedi görmek kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına işarettir.

Kahve falında yatakta kedi görmek yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına yorulur.

Kahve falında yatağın altında kedi görmek çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yatak odasında kedi görmek yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine delalet eder.

Kahve falında yatağında kedi görmek çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, sonu hayırlı olacak bir izdivaca işaret etmektedir.

Kahve falında yatağa kaka yapmak dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir