AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatakta kedi görmek

Kahve falında yatakta kedi görmek

Kahve falında yatakta kedi görmek husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, kişinin rahat nefes alacağına, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına işarettir.

Kahve falında yatakta kedi gördüyseniz:

  • Evinizde veya sevdiğiniz işlerle ilgilenerek keyifli vakit geçirmenin tadını çıkartmanızda fayda var.

Kahve falında yatağında kedi görmek iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yatak altında kedi görmek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında yatakta kara kedi görmek yaşam tecrübesi edineceğine, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında yatağın içinde kedi görmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, hak yolunu tutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yatağın altında kedi görmek hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yatak odasında kedi görmek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve fal sahibinin yardım edeceğine, eskisinden de iyi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yatakta kedi görmek iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine delalettir.

Kahve falında yatakta muska bulmak sıkıntılarının günden güne artacağına, birikim yapma imkânı elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir