AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatak altında kedi görmek

Kahve falında yatak altında kedi görmek

Kahve falında yatak altında kedi görmek planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, güzel huylarını terk edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yatak altında kedi gördüyseniz:

  • Bir konuk sizi arıyor.

Kahve falında yatak altında kedi görmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, hastalıkların son bulacağına yorulur.

Kahve falında yatağın altında kedi görmek aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yatakta kara kedi görmek kendisinin ve ailesinin geleceğine, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine delalettir.

Kahve falında yatağın içinde kedi görmek sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yatağında kedi görmek sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yatakta kedi görmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yatak odasında kedi görmek amacına nail olacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına alamet eder.

Kahve falında yatağın altında böcek görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir