AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatağında bit görmek

Kahve falında yatağında bit görmek

Kahve falında yatağında bit görmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yatağında bit gördüyseniz:

  • Evinizi veya yaşadığınız yeri güzelleştirebilirsiniz.

Kahve falında yatağında bit görmek yeni bir alışkanlık edinileceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına işarettir.

Kahve falında bitmeyen yolda yürümek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bitmemiş inşaat görmek sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını bitli görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçına bit düşmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bit almak çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının bitlerini temizlemek hayatının daha kolay hale geleceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine inanılır.

Kahve falında saçta bit yavrusu görmek zahmetli bir işin altından kalkılacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir