AnaSayfa / Genel / Kahve falında bit almak

Kahve falında bit almak

Kahve falında bit almak borçların kısa zamanda ödeneceğine, sağlığın da bozulacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, zahmeti işlerin kolaylaşacağına, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bit almak gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızı karışık bir duruma sokma meylindesiniz.

Kahve falında saçta siyah bit görmek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Kahve falında kabası bitmiş inşaat görmek üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kara bit görmek borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine tabir olunur.

Kahve falında tüpün bittiğini görmek el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına delalettir.

Kahve falında bit toplamak dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına alamet eder.

Kahve falında saçın bitlenmesi görmek hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına inanılır.

Kahve falında namaz bitirmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına delalet eder.

Kahve falında saçı bitlenmiş görmek olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, başının belaya girmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir