AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyla ıslanmak

Kahve falında suyla ıslanmak

Kahve falında suyla ıslanmak onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, işten yana şansının açık olacağına tabir olunur.

Kahve falında suyla ıslanmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkileriniz veya iş birliklerinizde olumlu geri dönüşler söz konusu olabilir.

Kahve falında su ıslanmak sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine alamet eder.

Kahve falında deniz suyundan ıslanmak gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına delalet eder.

Kahve falında suyun altında ıslanmak kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında soğuk suyla ıslanmak işlerin hafifleyeceğine, tazeleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmur suyunda ıslanmak hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine işarettir.

Kahve falında temiz suyla ıslanmak büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine delalettir.

Kahve falında su altında ıslanmak aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hayatının da zorlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz suyuyla ıslanmak işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir