AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatağın altında su görmek

Kahve falında yatağın altında su görmek

Kahve falında yatağın altında su görmek fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında yatağın altında su gördüyseniz:

  • Yaptıklarınızı güzel bir dille anlatarak ya da cilalı şekilde sunarak daha iyi tanımak istediğiniz kişileri etkileyebilirsiniz.

Kahve falında yatağın altında su görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yatakta altına yapmak eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine işaret eder.

Kahve falında yatak altına saklanmak dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında yatakta altın görmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına yorulur.

Kahve falında yatağın altında akrep görmek hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yatağın altında böcek görmek maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, rahatlığa ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yatağın altına saklanmak zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına tabir olunur.

Kahve falında yatağın altında karınca görmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir