AnaSayfa / Genel / Kahve falında yastık pamuğu görmek

Kahve falında yastık pamuğu görmek

Kahve falında yastık pamuğu görmek aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, isteklerinize kavuşacağınıza, mirasa, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına işaret eder.

Kahve falında yastık pamuğu gördüyseniz:

  • Yanlış veya zaman kaybı olduğu süreç içinde anlaşılacak iş ya da projelere imza atmamakta veya başlamamakta fayda var.

Kahve falında pamuk yastık görmek arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yastık pamuğu görmek eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, elindekileri de alıp götüreceğine rivayet eder.

Kahve falında yastığa pamuk doldurmak ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine delalet eder.

Kahve falında dalında pamuk görmek sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında pamuk yediğini görmek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pamuk çuvalı görmek düşmanlıkların biteceğine, iyilik ve güzellik bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kulakta pamuk görmek aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, düzenli bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında pembe pamuk şekeri yemek dünyanın kendisine galip gelmesine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir