AnaSayfa / Genel / Kahve falında pamuk çuvalı görmek

Kahve falında pamuk çuvalı görmek

Kahve falında pamuk çuvalı görmek onların bir dediğini iki etmeyeceğine, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, rahatının her zaman yerinde olacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine tabir olunur.

Kahve falında pamuk çuvalı gördüyseniz:

  • İlginç bir teklif, sağlıkla ilgili olumlu bir olanak veya beklenmedik bir kaynaktan gelebilecek bir para sizi gülümsetebilir.

Kahve falında bir çuval pamuk görmek hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında pamuk çuvalı görmek önünün açık olacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına yorulur.

Kahve falında çuvalla pamuk görmek hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çuvalla pamuk doldurmak çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çuvalda pamuk görmek işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında pamuk tarlası sulamak hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında pamuk çiçeği görmek hayatına bakacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dişinden pamuk çıkarmak mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir