AnaSayfa / Genel / Kahve falında bağırmaya çalışmak

Kahve falında bağırmaya çalışmak

Kahve falında bağırmaya çalışmak yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, beyaz ise güzel bir haber alınacağına, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine alamet eder.

Kahve falında bağırmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Daha özgür, daha etkin olmak için aradığınız koşullar oluşabilir veya aradığınız bir şeyi ya da kimseleri bulabilirsiniz veya şansınızın dönmeye başladığı hissine kapılma olasılınız var.

Kahve falında bağırmaya çalışmak rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında bağıran kadın görmek tahsilli, diplomalı kimse olacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına yorulur.

Kahve falında bağırarak kuran okumak hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine işaret eder.

Kahve falında bağırarak ağlamak yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bağırarak koşmak anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bağırarak ezan okumak malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına alamet eder.

Kahve falında bağırmak isteyip bağıramamak gamsız bir hayat süreceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine inanılır.

Kahve falında bağırarak tartışmak sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, kendisini kötü durumlara sokmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir