AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlamaktan sesi kısılmak

Kahve falında ağlamaktan sesi kısılmak

Kahve falında ağlamaktan sesi kısılmak bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, günahların da affolacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında ağlamaktan sesi kısılmak gördüyseniz:

  • Gelişmelere karşı iyi bir ritm anlayışına sahipsiniz.

Kahve falında ağlamaktan sesi kısılmak uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bağırmaktan sesi kısılmak dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sesi kısılmak evdeki bu huzurlu ortamın fal sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında saçın bir kısmının beyazlamasını görmek dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine inanılır.

Kahve falında evinin bir kısmının yıkıldığını görmek türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında saçlarının bir kısmını beyazlamış görmek bundan hayır göreceğine, stres ve sinirden uzak durulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçlarının bir kısmının döküldüğünü görmek geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçın bir kısmının koptuğunu görmek hayırlı kararlar verileceğine, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir