AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakallı dede görmek

Kahve falında sakallı dede görmek

Kahve falında sakallı dede görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sakallı dede gördüyseniz:

  • Çevrenizde aşırı popülarite kazanmanız olasıdır.

Kahve falında sakallı bir dede görmek zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz sakalı dede görmek uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına işaret eder.

Kahve falında sakallı dedeler görmek geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ak sakallı dedeler görmek büyük atılımların yapılacağına, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz ak sakallı dede görmek sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, küslerin barışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ak sakallı dedeyi görmek gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına rivayet eder.

Kahve falında sakallı dede görmek kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, bunun da fal sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine alamet eder.

Kahve falında kara sakallı dede görmek nice noksanlık içinde olduğuna, el attığı her işten zararla çıkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir