AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı kadınla evlenmek

Kahve falında yaşlı kadınla evlenmek

Kahve falında yaşlı kadınla evlenmek hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine inanılır.

Kahve falında yaşlı kadınla evlenmek gördüyseniz:

  • Karlı zannettiğiniz şeylere para yatırmak için hemen harakete geçmeniz hatalı olur, insanlar size hiç hesapta olmayan kolaylıklar yapabilirler.

Kahve falında yaşlı kadının evlendiğini görmek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlı kadınla evlenmek elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında yaşlı bir kadınla evlenmek daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, güzel işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında yaşlı bir kadınla evlendiğini görmek sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendinden yaşlı biriyle evlenmek yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yaşlı bir erkekle evlendiğini görmek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine işarettir.

Kahve falında yaşça büyük biriyle evlenmek umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında orta yaşlı erkekle evlenmek bazı konularda önayak olunacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir