AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşça büyük biriyle evlenmek

Kahve falında yaşça büyük biriyle evlenmek

Kahve falında yaşça büyük biriyle evlenmek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, fal sahibinin fakirleşeceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında yaşça büyük biriyle evlenmek gördüyseniz:

  • Yani zihinsel yönden güçlü olmanıza rağmen konuşmalarda bazı sıkıntılar çekebilirsiniz.

Kahve falında yaşından büyük biriyle evlenmek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına delalet eder.

Kahve falında kendinden yaşça büyük biriyle evlenmek işinde büyük başarı elde edeceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına delalet eder.

Kahve falında yaşça büyük biriyle evlenmek şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına işarettir.

Kahve falında kendinden yaşlı biriyle evlenmek sevineceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına delalettir.

Kahve falında yaşlı biriyle evlendiğini görmek ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı adamla evlendiğini görmek yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine inanılır.

Kahve falında yaşlı erkekle evlendiğini görmek zenginlik elde edeceğine, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında orta yaşlı erkekle evlenmek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir