AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı bir erkekle evlendiğini görmek

Kahve falında yaşlı bir erkekle evlendiğini görmek

Kahve falında yaşlı bir erkekle evlendiğini görmek kariyerinde atılım yapacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, kusursuz bir yaşama kavuşacağına, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, engellerin ortadan kalkacağına, fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı bir erkekle evlendiğini gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklarla maddi kazançlar söz konusu olabilir veya karlı alışverişler yapılabilir.

Kahve falında yaşlı erkekle evlenmek ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, şöhretli biri olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir erkekle evlendiğini görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, sorunların günden güne daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında yaşlı erkekle evlendiğini görmek tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında orta yaşlı erkekle evlenmek zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yaşlı bi adamla evlenmek dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir kadınla evlenmek çok büyük zararlar edeceğine, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadınla evlenmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendinden yaşça küçük biriyle evlenmek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, bereketin geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir