AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli bir kadınla birlikte olmak

Kahve falında evli bir kadınla birlikte olmak

Kahve falında evli bir kadınla birlikte olmak rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evli bir kadınla birlikte olmak gördüyseniz:

  • Her olumsuzluk bir pozitivitenin doğuşunu da sağlar.

Kahve falında evli bir kadınla birlikte olmak her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evli kadınla birlikte olmak maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evli bir adamla birlikte olmak gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına delalettir.

Kahve falında evli biriyle birlikte olmak dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, üzüleceğine ve yıkılacağına inanılır.

Kahve falında evli biriyle birlikte olduğunu görmek hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına işarettir.

Kahve falında evli bir erkekle birlikte olmak emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında bir kadınla birlikte olmak atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı inanılır.

Kahve falında kadınlarla birlikte olmak sorunların üstesinden geleceğine, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir