AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadınla birlikte olmak

Kahve falında kadınla birlikte olmak

Kahve falında kadınla birlikte olmak bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kadınla birlikte olmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin işlerine karışmamanızda fayda var.

Kahve falında başka kadınla birlikte olmak hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına işaret eder.

Kahve falında evli kadınla birlikte olmak idealist kimse olacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kadınla birlikte olmak daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına tabir olunur.

Kahve falında başka bir kadınla birlikte olmak ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında kadın kadına birlikte olmak rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, küslüklerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında bir kadınla birlikte olmak müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evli bir kadınla birlikte olmak çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadınlarla birlikte olmak heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir