AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı kadın dövmek

Kahve falında yaşlı kadın dövmek

Kahve falında yaşlı kadın dövmek yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, gönül gözünün açılacağına, yetkili bir göreve atanacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına yorulur.

Kahve falında yaşlı kadın dövmek gördüyseniz:

  • Çevrenizde üzücü bir durum olabilir.

Kahve falında yaşlı kadın dövmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yaşlı bir kadını dövmek mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında yaşlı kadını dövmek yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Kahve falında yaşlı birini dövmek endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında yaşlı bir adamı dövmek kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı adamı dövmek çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı adam dövmek çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı dövmek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir