AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta yaşlı kadın görmek

Kahve falında hasta yaşlı kadın görmek

Kahve falında hasta yaşlı kadın görmek suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine tabir olunur.

Kahve falında hasta yaşlı kadın gördüyseniz:

  • Bazı fırsat ya da olanakların yüzünü gösterebileceği zamanlardasınız.

Kahve falında yaşlı kadın hasta görmek daha fazla yakınlaşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına işarettir.

Kahve falında hasta yaşlı kadın görmek bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine alamet eder.

Kahve falında yaşlı ve hasta bir kadın görmek sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hasta ve yaşlı kadın görmek ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yaşlı ve hasta kadın görmek borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, elindekileri de kaptıracağına rivayet eder.

Kahve falında hasta yaşlı adam görmek ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yaşlı hasta adam görmek huzurlu bir hayata adım atacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine tabir olunur.

Kahve falında hasta yaşlı birini görmek ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir