AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadından korkmak

Kahve falında bir kadından korkmak

Kahve falında bir kadından korkmak ekmeksiz ve aşsız kalacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, bir sebeple falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, başarılarının kalıcı olacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadından korkmak gördüyseniz:

  • Mesela, yağmurda kalmak, evde su baskını veya denizde tehlike geçirmek gibi şeyler.

Kahve falında yaşlı kadından korkmak aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir kadından korkmak çok büyük bir aşk yaşanacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine delalettir.

Kahve falında kadından korkmak insan içine çıkmak istemeyeceğine, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaplumbağadan korkmak ortaklı işlere iştirak edileceğine, her attığı adımı paraya çevireceğine delalettir.

Kahve falında kavgadan korkmak maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, dertlerinden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksekte korkmak yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yükseklik korkmak maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında korkmak ve bağırmak sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir