AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı birinden hediye almak

Kahve falında yaşlı birinden hediye almak

Kahve falında yaşlı birinden hediye almak daha büyük işler için bir örnek olacağına, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı birinden hediye almak gördüyseniz:

  • Bencil davranışlardan vazgeçememeniz ilişkinizin ilerleyeceğine, gerilemesine neden oluyor.

Kahve falında yaşlı birinden hediye almak karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple fal sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına tabir olunur.

Kahve falında yaşlı bir kadından hediye almak sorunlu bir dönemin başlayacağına, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yaşlı kadından hediye almak büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaşından küçük olmak heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına işaret eder.

Kahve falında yaşlı güzel kadın görmek yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine delalettir.

Kahve falında gözünden yaş gelene kadar gülmek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına alamet eder.

Kahve falında yaşlı birini kucaklamak sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, çok güzel günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı teyzeden para almak dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir