AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı kadına para vermek

Kahve falında yaşlı kadına para vermek

Kahve falında yaşlı kadına para vermek kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, huzurlu günler görüleceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, ortamın bir hayli gerileceğine, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine delalettir.

Kahve falında yaşlı kadına para vermek gördüyseniz:

  • Evinizde bazı değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında yaşlı kadından para almak hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında yaşlı kadına para vermek hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında yaşlı kadın sesi duymak iç dünyanızın sakinleşeceğine, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında yaşlı kadın taşımak bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına yorulur.

Kahve falında yaşlı kadınla ağlamak kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında yaşlı kadının kucağında bebek görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine işarettir.

Kahve falında yaşlı bir kadından kaçmak bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına işaret eder.

Kahve falında yaşlı kadına su vermek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir