AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı kadın görmek

Kahve falında yaşlı kadın görmek

Kahve falında yaşlı kadın görmek aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, iş değişikliğine gidileceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine inanılır.

Kahve falında yaşlı kadın gördüyseniz:

  • Hareketleriniz fark yaratmanızı sağlayabilir.

Kahve falında mavi gözlü yaşlı kadın görmek yaşamının tadını çıkaracağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadından dua almak moralinin yükseleceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığı yaşlı bir kadın görmek hem de sevdiklerinin olacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında yaşlı bir kadını sırtında taşımak sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına delalettir.

Kahve falında yaşlı bir kadınla tartışmak maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine işaret eder.

Kahve falında yaşlı kadına bakmak fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında yaşlı kadından ekmek almak sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine işarettir.

Kahve falında yaşlı bir kadına su vermek çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir