AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı birini hasta görmek

Kahve falında yaşlı birini hasta görmek

Kahve falında yaşlı birini hasta görmek ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, fesada ve haksızlığa karışacağına, ondan şifa göreceğine, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında yaşlı birini hasta gördüyseniz:

  • Romantik planlar yapılabilir.

Kahve falında yaşlı birini hasta görmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı ve hasta bir kadın görmek rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında yaşlı hasta görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı ve hasta adam görmek büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı ve hasta kadın görmek kendisini çok iyi hissedeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında hasta yaşlı kadın görmek adının ülke dışında yayılacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında yaşlı erkek hasta görmek koyu muhabbette kalacağına, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına tabir olunur.

Kahve falında hasta yaşlılar görmek sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir