AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı hasta görmek

Kahve falında yaşlı hasta görmek

Kahve falında yaşlı hasta görmek yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, elini haramdan uzak tutacağına, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, büyük başarılar kazanılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı hasta gördüyseniz:

  • Tecrübeli olmadığınız konularda şanslı değilsiniz.

Kahve falında yaşlı hasta görmek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı ve hasta kadın görmek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına rivayet eder.

Kahve falında hasta ve yaşlı kadın görmek ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, prestij kazanacağına yorulur.

Kahve falında hasta yaşlılar görmek endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, bol para kazanacağına delalet eder.

Kahve falında yaşlı ve hasta adam görmek korkularını ve şüphelerini yeneceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında yaşlı ve hasta bir kadın görmek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı hasta adam görmek askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine delalettir.

Kahve falında yaşli hasta kadin görmek insanlar tarafından tanınacağına, kendisini sorgulama gereği duyacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir