AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı hasta adam görmek

Kahve falında yaşlı hasta adam görmek

Kahve falında yaşlı hasta adam görmek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına tabir olunur.

Kahve falında yaşlı hasta adam gördüyseniz:

  • Hassas yapıdasınız.

Kahve falında hasta yaşlı adam görmek işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlı ve hasta adam görmek hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında yaşlı hasta adam görmek tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yaşlı adam ve kadın görmek sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yatan yaşlı adam görmek kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine yorulur.

Kahve falında yaşlı adamla öpüşmek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında yaşlı adam eli öpmek keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yaşlı adama yardım etmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir