AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı adam ve kadın görmek

Kahve falında yaşlı adam ve kadın görmek

Kahve falında yaşlı adam ve kadın görmek yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, kötü günler geçireceğine, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yaşlı adam ve kadın gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız edebilecek olaylardan ya da kişilerden kaçınmak için hesaplayarak ilerlemeniz gerekiyor.

Kahve falında yaşlı adam ve kadın görmek bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına yorulur.

Kahve falında yaşlı kadın ve adam görmek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz saçlı yaşlı adam görmek büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine tabir olunur.

Kahve falında orta yaşlı adam görmek fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında yaşlı bir adamla sevgili olmak hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı adamla konuşmak geleceğe olan inancını yitireceğine, Allah katında güzel mükafatlar almasına işaret eder.

Kahve falında yaşlı bir adamla öpüşmek hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında yaşlı bir adama aşık olmak kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir