AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı adamla öpüşmek

Kahve falında yaşlı adamla öpüşmek

Kahve falında yaşlı adamla öpüşmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, geç de olsa huzura erileceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında yaşlı adamla öpüşmek gördüyseniz:

  • İşiniz veya meslektaşlarınızla ilgili duygusal konular üretkenliğinizi etkileyebilir.

Kahve falında tanımadığı yaşlı bir adam görmek huzurlu günler görüleceğine, gelirinin azalacağına delalet eder.

Kahve falında yaşlı adama sarılmak yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hasta yaşlı adam görmek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan fal sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine işaret eder.

Kahve falında yaşlı adam eli öpmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında yaşlı bir adamla öpüşmek herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı bir adamla evlenmek her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına delalet eder.

Kahve falında yaşlı bir adamla evlendiğini görmek işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı tanıdık adam görmek evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir