AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı gelin görmek

Kahve falında yaşlı gelin görmek

Kahve falında yaşlı gelin görmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, sorunların çabucak halledileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı gelin gördüyseniz:

  • Zerafetiniz ilgi alanlarınızı paylaşan kişiler tarafından takdir edilebilir.

Kahve falında yaşlı gelin damat görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında orta yaşlı gelin görmek hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, engel tanımayan biri olacağına işaret eder.

Kahve falında yaşlı gelin görmek bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah gelin ayakkabısı görmek hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, fal sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinini gelinlikli görmek kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelin birini görmek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında at ve gelin görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz gelin görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir