AnaSayfa / Genel / Kahve falında deli doktor görmek

Kahve falında deli doktor görmek

Kahve falında deli doktor görmek tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, sürekli olarak emirler veren fal sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına işaret eder.

Kahve falında deli doktor gördüyseniz:

  • Aynı şekilde duygusal ilişkiler açısından da fazla şanslı değilsiniz.

Kahve falında deli doktor görmek sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşini delirmiş görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına yorulur.

Kahve falında deli bir kadın görmek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine alamet eder.

Kahve falında deli hastanesi görmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına işarettir.

Kahve falında parmağı delinmek şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında deli adam görmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine delalettir.

Kahve falında delinin akıllandığını görmek problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında deli gibi öpüşmek sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir