AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı birinden anahtar almak

Kahve falında yaşlı birinden anahtar almak

Kahve falında yaşlı birinden anahtar almak anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, parasının ve makamının artacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı birinden anahtar almak gördüyseniz:

  • Beklediğiniz özgürlüğü karşı tarafa sunmak da zayıf kalabilirsiniz.

Kahve falında yaşlı birinden anahtar almak takdir edilen kişi olacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük anahtarla kapı açmak mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasına anahtar vermek kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cüzdan içinde anahtar görmek sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında ev anahtarları görmek yeni bir ortama gireceğine, hastalıktan şifa bulmaya alamet eder.

Kahve falında çekmecede anahtar görmek kötü gününü de paylaşacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında kardeşine anahtar vermek nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, başına tekin olmayan olayların geleceğine rivayet eder.

Kahve falında boynunda anahtar görmek kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir