AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev anahtarları görmek

Kahve falında ev anahtarları görmek

Kahve falında ev anahtarları görmek Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, güzelleşeceğine, muradın olacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, kolay kolay pes etmeyeceğine işarettir.

Kahve falında ev anahtarları gördüyseniz:

  • Bir karşılığı olmayacağını fark ettiğiniz işlerden veya yardım etmeniz durumunda bir karşılık alamayacağınız kişilerden uzaklaşmayı tercih edebilirsiniz.

Kahve falında birinden ev anahtarı almak ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına delalettir.

Kahve falında evi anahtarla açmak inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında ev anahtarını kaybetmek her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anahtarı evde unutmak bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına delalet eder.

Kahve falında ev anahtarı görmek sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, fakirliğinin biteceğine delalettir.

Kahve falında ev anahtarının kırıldığını görmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni ev anahtarı görmek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, büyük kayıplara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında anahtarla eve girmek kişinin kazancının çoğalacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir