AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı bir adamla öpüşmek

Kahve falında yaşlı bir adamla öpüşmek

Kahve falında yaşlı bir adamla öpüşmek alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, tatsız haberlerin alınacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yaşlı bir adamla öpüşmek gördüyseniz:

  • İnsanlar siz detaylandırmadıkça ne demek veya ne yapmak istediğinizi kendiliğinden anlamayabilirler.

Kahve falında beyaz saçlı yaşlı adam görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine delalettir.

Kahve falında uzun boylu yaşlı adam görmek sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, onlardan büyük hayır göreceğine işaret eder.

Kahve falında yaşlı adama su vermek kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına yorulur.

Kahve falında yaşlı adama bakmak daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine alamet eder.

Kahve falında yaşlı ve hasta adam görmek uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, dinç kalacağına rivayet eder.

Kahve falında tanınan yaşlı adam görmek tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında sakallı yaşlı bir adam görmek aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, iyi halin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yaşlı adam eli öpmek işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir