AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı adamla kavga etmek

Kahve falında yaşlı adamla kavga etmek

Kahve falında yaşlı adamla kavga etmek kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine delalet eder.

Kahve falında yaşlı adamla kavga etmek gördüyseniz:

  • Elinizdeki kozları kullanabilir ya da yanlış bir zamanlama ile gereksiz yere riske girebilirsiniz.

Kahve falında yaşlı bir adamla kavga etmek çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı adamla kavga etmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı adam görmek hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, sağlık problemleri içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığı yaşlı bir adam görmek işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına delalet eder.

Kahve falında yaşlı adama su vermek maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, hayırlı bir evlat olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir adamla sevgili olmak çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, hayırlı haberler getireceğine delalettir.

Kahve falında yaşlı adamdan para almak yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine işarettir.

Kahve falında yaşlı adam eli öpmek hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir