AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı biriyle evli olduğunu görmek

Kahve falında yaşlı biriyle evli olduğunu görmek

Kahve falında yaşlı biriyle evli olduğunu görmek girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, amaçlarına ulaşmaya, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına alamet eder.

Kahve falında yaşlı biriyle evli olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sizi tam olarak anladığını düşünerek yapacağınız anlaşmalarda sıkıntı yaşanabilir.

Kahve falında yaşlı bir adamla evli olduğunu görmek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı biriyle evli olduğunu görmek hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlı adamla evli olmak kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karısını başkasıyla evli görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evli bir çift görmek malvarlığının çok daha artacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine tabir olunur.

Kahve falında evli bir erkeğin tekrar evlendiğini görmek karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine işarettir.

Kahve falında evli çifti tekrar evlenirken görmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine tabir olunur.

Kahve falında evli bir erkekle evlenmek fal sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir