AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı kadınla beraber olmak

Kahve falında yaşlı kadınla beraber olmak

Kahve falında yaşlı kadınla beraber olmak duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında yaşlı kadınla beraber olmak gördüyseniz:

  • En azından iletişim ağınızı kullanabilirsiniz.

Kahve falında yaşlı kadınla beraber olmak uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında yaşlı adamla beraber olmak iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine delalet eder.

Kahve falında hamile kadınla beraber olmak tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir kadınla beraber olmak huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, sevinileceğine işarettir.

Kahve falında kadınlarla beraber namaz kılmak bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, bekârlığına da veda edeceğine alamet eder.

Kahve falında iki kadınla beraber olmak ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın görünümlü erkekle beraber olmak şan şöhret, itibar kazanacağına, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında kadınla beraber olmak yeni kısmetlere nail olacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir