AnaSayfa / Genel / Kahve falında okurken evlenmek

Kahve falında okurken evlenmek

Kahve falında okurken evlenmek sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, başarılarının çoğalacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, şifa ve ilaç bulacağına, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında okurken evlenmek gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarınızla bir araya gelmenizi sağlayabilecek programlar yapabilirsiniz.

Kahve falında okurken evlenmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, sorunların çözüme kavuşturulacağına delalet eder.

Kahve falında kuran okurken zorlanmak sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına inanılır.

Kahve falında dua okurken görmek böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuran okurken uyanmak keyfe kavuşacağına, yüksek tahsil yapacağına delalettir.

Kahve falında dua okurken uyanmak yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ezan okurken görmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü kuran okurken görmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini ezan okurken görmek öz güven kazanacağına, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir